Keurslager Zundert: dé barbecuespecialist

Nog even en het mooie weer dient zich weer aan. En dan is het tijd om de barbecue weer tevoorschijn te halen. Voor echt kwaliteitsvlees ga je natuurlijk naar een echte slager. Keurslager Zundert weet wat lekker vlees is.

Voor samen lekker buiten eten heeft Keurslager Zundert smakelijke barbecuepakketten samengesteld. Het BBQ-pakket budget bestaat bijvoorbeeld uit een stokje kipsaté, een hamburger, een BBQ-worst en twee gemarineerde speklapjes. Voor het BBQ-pakket budget betaal je slechts 5,95 per persoon vanaf vier personen. Voor 1 euro meer doet de slager er een stukje sparerib bij.

Veel keuze

Er zijn nog diverse andere barbecuepakketten verkrijgbaar bij dé barbecuespecialist. Bij het barbecuepakket Fully Loaded kan de klant zes stuks vlees kiezen uit een variatie van tien (kipsaté, hamburger/barbecueworst, gemarineerde kipfilet/varkensfilet, twee speklapjes/procureurlapje, sparerib/pepersteak en shaslick). De kosten bedragen 10,45 euro vanaf vier personen. Je kunt ook een vegetarisch barbecuepakket kopen of een barbecuepakket met vissoorten. De Keurslager helpt je graag bij het samenstellen van je menu om gezellig buiten te eten en je gasten te verrassen met een smakelijke barbecuemaaltijd. Je kunt deze slager ook vragen een complete barbecue te verzorgen voor feestjes en partijen.

Groot assortiment

Naast heerlijk vlees voor de barbecue komen de klanten graag bij Keurslager Zundert voor een mooi stukje vlees, verse vleeswaren (van lekkere slagerssnijworst tot de populaire eigen grillworst), oven- en gourmetschotels én complete buffetten.

Deze ambachtelijke Brabantse keurslager maakt bijna alle producten zelf. En niet zonder succes. Zo heeft de barbecueworst goud gescoord evenals de ovenschotel. Er wordt dan ook altijd gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. De liefde voor het vak is duidelijk te proeven.

Rundvlees

Eén van de specialiteiten van deze slager is botermals rundvlees. De kogelbiefstuk, het rundergehakt en het stoofvlees zijn niet te versmaden. Het rundvlees komt uit Zundert, direct van de boer. Onbewerkt, duurzaam vlees van koeien die veelal buiten lopen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijk stukje rundvlees uit Brabant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *