Kippen poelier Noordwijk om u te bedienen

De beste kippen Poelier Noordwijk vind je op diverse weekmarkten. Je kunt er dus elke week terecht voor het lekkerste gevogelte en wild.
Een Noordwijkse gevogelte-ambachtsman wil ervoor zorgen dat je de beste kwaliteit vlees krijgt voor een uitstekende prijs. Jouw slager doet dit door zijn vlees te selecteren op kwaliteit.
Je kunt naar deze kippenslachterij gaan voor een kip met een rood label of wild van net het laatste jachtseizoen.

Een breed assortiment aan vlees voor jouw plezier

Een kippen poelier Noordwijk verkoopt uitsluitend biologisch kippenvlees. Alle kippen zijn scharrelkippen en hebben dus kunnen profiteren van het houden in vrije uitloop. Dit resulteert in veel lekkerder vlees, aangezien de kippen in een gezondere en stressvrije omgeving hebben geleefd. Bovendien groeiden ze langzamer en natuurlijker. De groeitijd van een kip met een rood etiket die door een kippen poelier Noordwijk wordt verkocht, is bijna drie keer zo traag als die van een traditionele kip op een diskette. Dit garandeert steviger en smakelijker kippenvlees.

Een aantrekkelijk seizoen

Elk jaar, tijdens het wildseizoen, verkoopt een kippen Poelier Noordwijk ook het beste wild. Vooral rond de feestdagen kan je bij hen terecht voor een mooi stuk eend, haas, fazant, hert, konijn, wild zwijn, enz. Al het wild dat je bij hen koopt, is geschoten tijdens het vorige speelseizoen. Zo ben je er zeker van dat je van vers vlees kunt genieten.

Uniek kwaliteitsvlees met kip

Ga langs bij een kippen Poelier Noordwijk voor het lekkerste biologische vlees. Je kunt er terecht voor het lekkerste gevogelte. Bovendien kan je het hele jaar door kalkoen komen halen. De kippen Poelier Noordwijk maakt veel producten zelf, waaronder kipgehakt en diverse kant-en-klaarmaaltijden die je eenvoudig kan opwarmen.
Alle producten zijn biologisch en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Ook in de wintermaanden kan je bij ons terecht voor het lekkerste wild.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *