Tips om te onthouden wanneer u kip rechtstreeks bij Poulterer Den Haag bestelt

 

Kip is een van de meest geconsumeerde vleessoorten ter wereld. Het is overal verkrijgbaar, relatief goedkoper en gezonder dan de meeste soorten vlees. Als u het echter beu bent om verpakte of in de winkel gekochte kip te eten, kunt u deze rechtstreeks bij een poelier kopen! Dit geeft je de kans om je vlees rechtstreeks van de boerderij te halen. Maar bekijk voordat je het doet de volgende tips:

 

Zorg ervoor dat de poelier zich aan de veiligheidscodes houdt

Het laatste dat u wilt, is kippenvlees eten dat niet voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Voordat u rechtstreeks bij een poelier Den Haag koopt, is het geweldig om hun faciliteit te bezoeken en gewoon te zien welke normen voor hygiëne en voedselbereiding ze hanteren. Koop alleen als u tevreden bent dat de omgang met voedsel in overeenstemming is met alle gezondheidscodes.

 

Begin met een kleine bestelling

Het zal even duren voordat je een goede relatie met een poelier ontwikkelt. Dus, in plaats van all-in te gaan, begin je met een kleine bestelling. Beschouw dit als een monster waarmee u de kwaliteit van de kip kunt meten. Als u er eenmaal van overtuigd bent dat de kip inderdaad goed is, kunt u indien nodig terecht voor bulkbestellingen.

 

Het kan meer kosten

In tegenstelling tot wat u wellicht denkt, betaalt u wellicht relatief meer als u bij bestellen bij poelier. Dit komt doordat kleine poeliers niet schaalvoordeel hebben. Hierdoor kunnen ze de prijzen mogelijk niet laag houden. Maar wat je krijgt, is een gastronomische kip met heel weinig verwerking. Het smaakt veel beter dan een in de winkel gekochte versie. Bovendien zijn de prijsverschillen misschien niet zo groot om een ​​grote deuk in uw zak te maken. Kip rechtstreeks uit een poelier halen is nu heel gewoon en er zijn zoveel voordelen om van te genieten. Maar houd rekening met de bovenstaande tips, succes!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *